گزارش اولین میتاپ وردپرس اصفهان

اولین جلسه میتاپ وردپرس اصفهان، در فضای کاراشتراکی و شتابدهنده پویتک، در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۳۹۸ برگزار شد. در ابتدا احسان فقیه، هم‌بنیان‌گذار پویتک درباره ماهیت میتاپ و نحوه برگزاری آن صحبت کرد و شرکت‌کنندگان را در جریان روند اجرای جلسه قرار داد. در اولین ارائه، محمد میرمعزی، هم‌بنیان‌گذار اپلیکیشن ساز ووکامرسی «اپچار»، در […]

جمعه, 27 دی 1398, 18:00 بعد از ظهر


اولین جلسه میتاپ وردپرس اصفهان، در فضای کاراشتراکی و شتابدهنده پویتک، در تاریخ 27 دی ماه 1398 برگزار شد.

در ابتدا احسان فقیه، هم‌بنیان‌گذار پویتک درباره ماهیت میتاپ و نحوه برگزاری آن صحبت کرد و شرکت‌کنندگان را در جریان روند اجرای جلسه قرار داد.

در اولین ارائه، محمد میرمعزی، هم‌بنیان‌گذار اپلیکیشن ساز ووکامرسی «اپچار»، در مورد مقایسه مزیت‌های استفاده از وردپرس، در مقایسه با توسعه سولوشن به روش codebase صحبت کرد.

میرمعزی نقاط قوت وردپرس را در چند دسته بندی شرح داد:

صرفه جویی: این نکته که در وردپرس لازم نیست تمامی روند را از اول ساخت و در نتیجه چندین هزار ساعت در زمان و هزینه‌های توسعه صرفه جویی می‌شود، بسیار قابل توجه است.

افزونه‌ها: افزونه‌های وردپرس در مواردی به اندازه‌ای پیشرفته هستند که نیاز ما را به بهترین شکل مرتفع می‌کنند.

قالب‌ها: قالب‌های حرفه‌ای متعددی در وردپرس وجود دارند که نیاز کاربر را نسبت به توسعه رابط کاربری کاملا برطرف می‌کنند.

پلاگین‌ها: در زمینه بهینه‌سازی سرعت، وردپرس پلاگین‌های بسیار کاربردی دارد که علاوه برفشرده سازی فایل‌های css , js و تصاویر سایت، وظیفه کش کردن دیتاهای سایت را هم به خوبی انجام می‌دهد. همچنین در زمینه SEO هم پلاگین‌های بسیار کارآمدی در وردپرس وجود دارد که آن را به یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوای تحت وب برای تولید محتوای مناسب موتورهای جستجو تبدیل کرده است.

ارزان و به صرفه: هزینه‌های مقیاس پذیری در وردپرس، در مقایسه با سایر سایت سازها و فروشگاه ساز‌های غیر رایگان، تنها به هزینه هاستینگ ماهیانه محدود می‌شود و از این جهت وردپرس فوق العاده مقیاس پذیر است.

به روز رسانی: به روز رسانی‌های رایگانی که جامعه توسعه دهندگان وردپرس برای هسته اصلی، پوسته‌ها و افزونه‌های وردپرس ارائه می‌دهند، بخش زیادی از دغدغه‌های مربوط به نگهداری وب سایت و امنیت را مرتفع می‌سازد.

آسان بودن: امروزه اپلیکیشن ساز‌های سازگار با وردپرس و ووکامرس، این امکان را برای کاربران فراهم کردند که بتوانند برای وبسایت یا فروشگاه اینترتی‌شان بدون نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی، اپلیکیشن اندروید و iOS بسازند و به راحتی آن‌ها را مدیریت کنند.

و در نهایت همه این‌ها در کنار تنوع ایده‌های قابل پیاده سازی با وردپرس و ووکامرس این قابلیت را برای استارتاپ‌ها فراهم کرده است که بتوانند ایده استارتاپی خود را با استفاده از وردپرس و ووکامرس در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه پیاده سازی و وارد بازار کنند.

در این زمینه محمد میرمعزی از نمونه‌های موفقی نام برد که با سایت وردپرسی و فروشگاه اینترنتی ووکامرسی خود در کنار اپلیکیشن فروشگاهی اندروید و iOS توانسته‌اند در بازار به موفقیت‌های بسیار ارزشمندی دست پیدا کنند و در برخی موارد به بالای 80 هزار بازدید کننده روزانه در سایت و بیش از 120 هزار نصب فعال روی اپلیکیشن برسند .

پس از ارائه نخست و پرسش و پاسخ مربوط به آن، شرکت کنندگان به سمت قسمت پذیرایی هدایت شدند و در خلال آن به صحبت و شبکه سازی پرداختند.

در ارائه دوم، محمد مجیدی، بنیان گذار ووکامرس فارسی، از امکانات و شرایط متفاوت ووکامرس صحبت کرد.

مجیدی در قدم اول توضیح داد که ووکامرس برای کسب و کارهای کوچک و متوسط محلی که خواهان عوض کردن مدل سنتی‌شان هستند، مناسب است.

سپس او دلایل محبوبیت ووکامرس را بیان کرد:

ووکامرس با پرداخت هزینه بسیار کم، بهترین سرویس را به شما ارائه می‌دهد.

کار کردن با ووکامرس بسیار راحت است و بازدهی خوبی دارد.

برای استفاده از ووکامرس تنها کافی است که هزینه یک هاست و یک دامنه را بپردازید.

کار کردن با ووکامرس به دانش خاصی نیاز ندارد و تنها طی یک ساعت می‌توان یک فروشگاه ووکامرسی را راه اندازی کرد.

به بیان مجیدی، علاوه بر موارد گفته شده، دلایل دیگری نیز وجود دارند که باعث محبوبیت ووکامرس در ایران شده است:

ووکامرس افزونه‌های بسیار زیادی دارد و استفاده از آن هیچ گونه نیازی به دانش کد نویسی ندارد.

ووکامرس دارای پوسته‌های متنوعی است که باعث جذابیت بصری آن می‌شود.

مستندات بسیار متفاوتی درباره ووکامرس وجود دارد؛ به صورتی که کاربران می‌توانند از راه‌های متفاوت کار با ووکامرس را به صورت خودآموز فرا بگیرند.

مجیدی بیان کرد که در حالت استاندارد، ووکامرس برای فروشگاه‌هایی تا سقف 10000 محصول، با پلاگین‌های معمول، مناسب است. بیشتر شدن محصولات و یا نصب پلاگین‌های بیشتر، باعث کند شدن روال لود شدن سایت می‌شود.

سپس در مورد آینده ووکامرس صحبت شد و مجیدی عنوان کرد که در آینده بازدهی ووکامرس 2 تا 3 برابر می‌شود.

در ادامه به چالش‌های فروشگاه‌های ووکامرسی ایرانی پرداخته شد و از سه مورد به عنوان مهم‌‌ترین چالش‌ها نام برده شد: تداخل بابت افزونه‌های زیاد، استفاده از هاست‌های اشتراکی ارزان قیمت و از استفاده غیر فروشگاهی از ووکامرس: رزرواسیون، تیکت، نوبت دهی و … .

مجیدی از برخی مشکلات درگاه‌های پرداخت و راه‌ها حل کردن آنان صحبت کرد و در آخر مزایای مدیریت و کنترل فروشگاه با استفاده از اپلیکیشن ووکامرس را شرح داد.

اولین میتاپ اصفهان با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *